Logo Canal Denuncia
NUEVA INFORMACION
21/02/2024

Bem-vindo à  página de denuncia de iregularidades.

 

 

 

A través del present lloc, informem que hem implementat un Canal de Denúncia confidencial i segur per brindar-te l'oportunitat de reportar qualsevol irregularitat o comportament inapropiat que coneguis a la nostra entitat.

 

La teva veu és fonamental per mantenir la integritat i la transparència, per això volem assegurar-te que la teva identitat i la informació que proporcionis es mantindran en estricta confidencialitat. Si vols, també pots fer ús de l'opció de denúncia anònima.

 

Hem establert un portal en línia accessible des de qualsevol dispositiu, on podràs presentar la teva denúncia de manera senzilla i segura. El nostre equip d'experts en ètica i assumptes legals està capacitat per rebre i gestionar les denúncies de manera professional i exhaustiva.

 

Volem assegurar-te que prendrem totes les mesures necessàries per investigar a fons cada denúncia rebuda. A més, establirem mecanismes per mantenir una comunicació bidireccional amb tu, brindant-te actualitzacions sobre el progrés de la teva denúncia i permetent realitzar consultes addicionals de forma confidencial.

 

La teva col·laboració és valuosa per crear un entorn més just i responsable a la nostra comunitat. La teva denúncia ens ajuda a prendre les accions necessàries per prevenir i abordar qualsevol situació irregular-

 

En utilitzar aquest sistema d'informació, declaro conèixer la POLÍTICA DE PRIVADESA i la POLÍTICA DEL SISTEMA INTERN D'INFORMACIÓ, així com EL PROCEDIMENT DEL SISTEMA INTERN D'INFORMACIÓ.

Empresa
Método
Asunto
Descripción
Tipo
Clave de acceso por Link directo
Si es deixa en blanc no es demanarà aquesta calb per accedir a la informació de la denúncia mitjançant accés per link directe. Si per contra s'introdueix una clau aquesta serà sol·licitada cada cop que s'accedeixi a aquesta denúncia mitjançant link.
Email
 
Nombre
Telefono
Departamento
Categoria
Asociar archivos
  Enviar Información